top of page

Hemelse kinderfuif 'Engeltjes en duiveltjes'


Engeltjes & Duiveltjes Kinderfuif, op vrijdag 22 juni in de lagere school van GBS Blanden,

voor ouders, maar vooral ook voor alle kinderen, vanaf 18u.

Ligt je Duivelse outfit klaar voor 22 juni ? Super ! Het team van de ouderraad GBS Blanden en alle medewerkers van de school bewegen hemel en aarde om samen met jullie en alle kinderen te zorgen voor een memorabele kinderfuif. Deze vijfde editie van de kinderfuif, willen we graag extra feestelijk maken, met een duivelse kleuterdisco vanaf 18u en een hemelse bar voor groot en klein. Wij hopen dat alle kleuters dit jaar de ‘grote school’ komen ontdekken !

En er is zeker ook voldoende eten voor iedereen.

Hopelijk wordt het een hemelse avond voor iedereen! (Maar je mag gerust het duiveltje in je er eens uit laten die avond….)

We willen ouders er graag aan herinneren dat alle kinderen welkom zijn, als ze vergezeld zijn van een meerderjarige. De school en de ouderraad zijn niet verantwoordelijk voor het toezicht op uw kinderen tijdens de kinderfuif. Wij doen er alles aan om een oogje in het zeil te houden in de “disco” en op de springkastelen, maar wij kunnen niet alle kinderen in de gaten houden. Het is dus niet de bedoeling dat jullie de kinderen afzetten op school om 18u en een paar uur later weer komen ophalen.

Wel doen wij er alles aan om het tijdens de kinderfuif zo gezellig mogelijk te maken op de speelplaats, voor de kinderen én de ouders. Alle activiteiten van de ouderraad worden georganiseerd met het doel om geld in het laatje te brengen voor de school, de speelplaats en dus uw kinderen. En uiteraard proberen we er fijn ontmoetingsmoment voor alle ouders van te maken. Als kinderen zonder ouders worden afgezet, gaan we aan dat doel voorbij.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page