top of page

Kalenders 2022 te koop vanaf nu

Beste ouders

Beste grootouders

Beste sympathisanten


Reglmatig tijdens het schooljaar maken we met de kleuters en de leerlingen leeruitstappen, bezoeken we musea en bedrijven, organiseren we feesten, enz… Dankzij extra steun kunnen het vierde en vijfde leerjaar op openluchtklassen en de zesdeklassers op sneeuwklassen. Ook worden er voor bepaalde activiteiten zoals de creadagen en voor de speelplaats, materialen aangekocht.

Om dit alles te helpen betalen, maakten we een prachtige kalender met foto’s van de leerlingen (alternaieve klasfoto's). De kalender is volledig in kleur en op stevig papier gedrukt.


Met de eindejaarsfeesten die stilaan dichterbij komen, kan hij misschien wel dienen als een mooi cadeau.


Wij vragen € 8,00 voor een kalender. We proberen deze kalenders te verkopen aan allen die sympathie voor de school voelen, dus vraag gerust aan mensen die u kent of ze een kalender willen kopen.


Indien u ons wil steunen, volg dan de stappen hieronder. U krijgt de kalenders dan zo snel mogelijk.


De kalender(s) worden zo snel mogelijk (wel pas ten vroegste vanaf 13 december) met uw kind meegegeven van zodra het totale bedrag voor de bestelde kalender(s) op rekeningnummer BE52 3300 7338 5709 op naam van 'De Lijsterboom steunfonds' gestort is.

(OPGEPAST: dit is niet het rekeningnummer van de schoolrekeningen!)


Vermeld bij de mededeling: 'aantal' kalender(s) + 'naam van uw kind' + 'klas van uw kind'!


Indien u geen kind op school hebt bij ons, gelieve voor een bestelling de school te contacteren via secretariaat@delijsterboom.be of via 016 39 41 50.


Zeer hartelijk dank!


Hans Vanden Brande

Directeur


P.S. geen aankoopverplichting ! !

Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page