top of page

schoolfeest@home (bestellen kan vanaf nu!)

Beste ouders,

Beste sympathisanten,


Het einde van het schooljaar komt stilaan in zicht en in dit rare jaar waar alles draaide rond covid-19, betekent dit ook dat onze dramaklas, het schoolfeest en de kinderfuif niet zullen kunnen doorgaan.


Maar niet getreurd, we zijn naar een coronaveilig alternatief op zoek gegaan.

We stellen jullie dan ook ons schoolfeest@home voor. Wat houdt dit in?

De klassen hebben voor jullie een dansje, liedje, toneeltje,… ingeoefend en dit zal gefilmd worden. Dit alles kunnen jullie bekijken via een link die je kan doorkrijgen. Zo kunnen jullie er thuis een schoolfeest@home van maken!

Om de beleving compleet te maken horen hier natuurlijk versnaperingen en een drankje bij. Laten we nu net deze combinatie voor jullie klaarstaan hebben. Je kan namelijk aperoboxen bestellen. Deze aperoboxen worden gemaakt door restaurant Vers Namur waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Bij elke aperobox zit een QR-code en een link naar de filmpjes van ons schoolfeest@home. Je kan natuurlijke meerdere aperoboxen bestellen of aan grootouders of sympathisanten doorgeven dat ze ook kunnen bestellen.


Er is ook de mogelijkheid om een steunkaart te kopen die ook recht geeft op de link, maar dan mis je natuurlijk al het lekkers!


Het bestellen van de aperoboxen en steunkaarten kan via onderstaande link. Daar kan je ook zien wat er allemaal voor lekkers in de boxen zit. Als je zin hebt in een wijntje, cava, cocktail of mocktail, kan je dit daar ook bestellen. Afhalen van de bestellingen kan op vrijdag 25 juni tussen 15 uur en 18 uur aan de lagere school.


We koppelen ook nog een kleine tombola aan ons schoolfeest@home. Elke 20e bestelling krijgt bij afhalen een mooie prijs. Dit geldt echter enkel voor bestellingen van aperoboxen (volwassenen en/of kids).


De opbrengst van deze bestellingen gaat integraal naar de kinderen. (uitstappen, schoolreizen, extra klas- en schoolmateriaal, speelplaatsverfraaiing,….)

We hopen daarom op een groot aantal boxen die verkocht worden.


Bestellen kan via https://webshop.gbsblanden.be (of via de QR-code hieronder)

en kan tot en met zondag 20 juni 2021.


Hans Vanden Brande


Ouderraad GBS De Lijsterboom


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page